Medlemmer

Informasjon for nye medlemmer

Nye medlemmer begynner sitt engasjement hos oss ved å delta på onsdagsmøtene i våre lokaler i Fergehallen på Laksevåg. På disse møtene øver vi for eksempel på førstehjelp, søkemetoder, sjøredning eller navigering ved hjelp av kart og kompass / GPS.

Medlemsmøter og førstehjelpsvakter

Etter at du har gjennomført grunnutdanningen vår, kan du være med på arrangementer der vi er ansvarlige for førstehjelp både for deltagere og publikum. Vi har regelmessig sanitetsvakter på ulike idrettsarrangement, konserter, festivaler, messer og lignende.

Les mer om kurs og spesialisering

Sosialt

Det sosiale er viktig, for at vi skal være en godt fungerende gruppe som skal fungere bra i stressende situasjoner når vi er ut på aksjon. Hjelpekorpset er et fint sted å møte nye mennesker og delta i sosiale aktiviteter. Vi er en veldig variert gruppe og har en god spredning i bakgrunn, personlighetstyper og alder.

Dersom du ønsker å bli medlem i Laksevåg Røde Kors Hjelpekorps, er det neste steget at du kommer inn til oss for en uformell samtale. Hvis du mener at dette høres interessant ut, ta gjerne kontakt med oss!